Căutare:
Tel-verde : 0 800 8 700 700

Documentare - Prezentare

Centrul Naţional de Formare şi Documentare în Domeniul Drogurilor (CNFDD), prin componenta sa de documentare, asigură informarea structurilor şi partenerilor, prin transmiterea informaţiilor în domeniu sau a publicaţiilor, articolelor şi studiilor disponibile.

De asemenea, CNFDD menţine legătura cu publicul larg şi oferă cadrul necesar gestionării Fondului de documentare al Agenţiei Naţionale Antidrog. Acesta poate fi utilizat atât de experţi şi profesionişti din cadrul instituţiilor şi organizaţiilor care desfăşoară activităţi în domeniul drogurilor, cât şi de persoanele interesate de acest sector de activitate (elevi, studenţi, doctoranzi etc.)

Accesul la Fondul de documentare se poate face atât on-line, consultând astfel dacă publicaţiile care vă interesează există în baza noastră documentară, cât şi la sediul Agenţiei Naţionale Antidrog, unde funcţionează, în programul de lucru al instituţiei (8.00 - 16.00), o Bibliotecă cu acces gratuit. Căutarea în Fondul de documentare al Agenţiei Naţionale Antidrog se poate face după mai multe criterii, după cum urmează: titlul lucrării, autor/ autori, editură, ISSN/ ISBN, tipul lucrării (carte, articol, broşură, ghid).

Prin Hotărârea de Guvern nr. 547 din 2006, Agenţia Naţională Antidrog a devenit membru cu drepturi depline al Asociaţiei Europene a Bibliotecilor şi Serviciilor de Informare cu Privire la Alcool şi alte Droguri – ELISAD, ceea ce îi permite, să creeze o joncţiune între specialiştii în domeniul drogurilor din România şi cei care lucrează în arealul geografic al Europei, prin intermediul serviciilor de informare şi documentare cu privire la alcool şi alte droguri derulate în cadrul Centrului Naţional de Formare şi Documentare în Domeniul Drogurilor.
Totodată, la nivelul Centrului Naţional de Formare şi Documentare în Domeniul Drogurilor, este disponibilă o bază cu materiale utilizate în proiecte de prevenire (postere, pliante, fluturaşi) care poate veni în întâmpinarea celor care doresc să dezvolte astfel de proiecte.
Mai multe informaţii referitoare la Fondul de documentare al Agenţiei Naţionale Antidrog, puteţi afla sunând la tel. 021.303.70.80 int 21761 sau fax. 021.316.67.27 sau scriind la adresa de e-mail: cursuri@ana.gov.ro

Inapoi la pagina principală

Ştiri

SPECIALIŞTII DIRECŢIEI GENERALE DE POLIŢIE A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI, FORMAŢI ÎN DOMENIUL DROGURILOR

Având în vedere Dispoziţia conducerii M.A.I. cu privire la accentuarea şi intensificarea activităţilor de pevenire în domeniul drogurilor la nivelul unităţilor şcolare, Agenţia Naţională Antidrog (ANA) a derulat, în perioada 16-17 septembrie a.c., o activitate de formare în domeniul drogurilor destinată specialiştilor din cadrul  Serviciului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii – DGPMB Bucureşti.


18 septembrie 2019

continuare


MĂSURI PENTRU PREVENIREA CONSUMULUI DE DROGURI ȘI REDUCEREA RISCURILOR ASOCIATE CONSUMULUI DE DROGURI ÎN PERIOADA SEZONULUI ESTIVAL 2019

Având în vedere dinamica fenomenului consumului şi traficului ilicit de droguri, mai ales în ceea ce priveşte consumul experimental în rândul tinerilor români şi străini [...]


1 iulie 2019

continuare


Campanii de prevenire

#potaltfel”, o campanie naţională de prevenire a consumului de canabis